diumenge, 20 de gener del 2008

Lo Guixar (20 de Gener de 2008)

                                                       Gener 20-01-2008 14-54-45
Cache situat al municipi de la Figuera, al Priorat, amb vistes a bona part de la comarca: la Vilella Baixa, la Vilella Alta, Gratallops, l'ermita de la Consolació...
El mirador del Guixar està situat al coll de Solans, al sud-est de la Figuera, i s'hi pot accedir amb cotxe per la pista que passa pel costat del cementiri, o bé a peu. De fet, en aquest tram la pista coincideix amb el GR-171, i és l'antic camí de la Figuera al Lloar i al Molar.
L'hem trobat sense complicacions amb l'ajuda de la família Fuentes-Prunera que ens ha acompanyat. Hem pujat una mica el camí en cotxe però a la que hem pogut l'hem aparcat per fer la resta del camí a peu. Val a dir que es força assequible la passejada fins el catxe. Al lloc de l'amagatall s'hi ha de tindre una mica de compte amb els nens però per la resta l'hem trobat fàcilment. Aquest l'ha trobat la nostra filla Emma. Llàstima que hi havien molts núvols baixos i no es podia veure gaire el paisatge, però això si hem vist un mar de núvols impressionant.
IN: Polsera, Roler i Pingu
OUT: Boli, Ou Kinder i Bloc de Notes
                                                        Gener 20-01-2008 13-31-22

Per veure mes detalls sobre aquest cache prem aqui..