diumenge, 18 d’abril del 2010

Serie “Montblanc” (11 de Abril de 2010)

 11042010_020 Temps era temps que un drac ferotge atemoria els voltants de Montblanc. Devorà els animals de pastura fins al punt d'amenaçar la integritat dels pobladors de la vila. Per tal d'evitar l'atac de la bèstia es decidí lliurar-li cada dia un montblanquí. Es va fer un sorteig entre la població, inclosa la família reial, i la sort volgué que la persona triada fos la filla del rei. Quan es disposava a ser engolida pel drac aparegué un cavaller i la salvà ferint de mort al drac. Era Sant Jordi. On el drac vessà la seva sang hi nasqué un roser amb roses vermelles. Des d'aleshores es manté la tradició catalana per la qual els homes lliuren una rosa a la seva estimada.

Amb aquesta introducció comencen la recerca dels cinc catxes que composen aquesta serie, i recollim les pistes que hi ha als mateixos per recercar un catxé Final “Montanyes de Montblanc”

Val a dir que aquesta vegada han sigut mes els nens i la dona els que teníen l’olfacte mes fí. Al pare aquesta vegada li fallava, no tots els dies poden ser bons… je je je.

 

Per veure mes detalls d’aquests catxes…

#5 MONTBLANC A les Afores

#4 MONTBLANC Esglesia de Sant Francesc

#3 MONTBLANC Esglesia de Sant Miquel

#2 MONTBLANC El Mirador

#1 MONTBLANC El Pont Vell

 

i per últim el Mistery Final:

 

MUNTANYA de MONTBLANC Mistery Final….

11042010_022