dimecres, 17 de setembre del 2008

Avencs de la Febró (14 de Setembre de 2008)

 Setembre 14-09-2008 16-15-48

Aquesta vegada si!!!

Uns amics ens havien comentat el dia d'abans que tenien intenció d'anar a fer els Avencs i ens va picar el gusanillo de tornar i que aquesta vegada hi trovessim la baixada. Ens hem apunta't!!!.

Deixem el cotxe al principi de la pista ja que la mateixa no donava massa opció als nostres vehicles, Xavi ja començava a queixarse d'un problema amb les seves rodes, es el que tindre un cotxe nou, nosaltres ens fiquem per tot arreu, je je je. Sol.lució... caminar una miqueta mes que sempre va be...

Vuit persones, i una mes que anava amagada, pel mig del bosc a la recerca d'una escletxa. I quina escletxa!!!

Després de mes o menys 25 minuts hem trobat els avencs i la baixada, aixó si, després de preguntar a un bon home que estava al costat de la mateixa. Baixem i ens trobem amb uns escaladors que estaven fent de les seves a dins.

Els hem recorregut a la seva totalitat. A mes a mes hem pogut entrar a les dues coves que hi han, sobretot a la mes petita, ja que la gran patinava molt amb el fang, a aquesta gran i ha entrat Xavi peró només ha fet un petit tram, pràcticament només l'entrada i poc mes.

Xavi també s'hi ha arriscat a entrar a una tercera cova que hi havia al costat de la mes petita a una alçada d'uns 2 metres.

Tornant al Geocaching... i aprofitant que hi erem a prop hem deixat el Trabel Bug Mercedes Benz que vam arreplegar a Lanzarote...

 

Setembre 14-09-2008 16-51-55

 

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui