dimecres, 26 de novembre del 2008

L'Arc de Barà (23 de Novembre de 2008)

L'Arc de Berà

Aprofitant que passàvem al costat del famós Arc de Barà, al tornar de fer el Roc de Sant Gaietà, no hem pogut reprimir-nos d'anar a la recerca del catxe. Aquest l'hem fet sense l'ajuda del gps... tot intuició...

No hem fet intercanvi... No hi cap!!!! je je je

Catxe

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui

Roc de Sant Gaietà

 

Una altra vegada tornem a atacar un catxe amb la familia Fuentes-Prunera... a veure si aconseguim que es registrin!!!

Aquest catxe l'hem fet en dues etapes, la primera ha estat al poble, abans d'anar fins a l'ermita, i aprofitant que s'ha fet hora de menjar hem aprofitat i ens hem possat les botes amb una paella a un restaurant a prop del mar... uffff i despres amb la panxa ben plena a baixar-la una mica fent la passejada fins a l'ermita.

Val a dir que es ben agradable la mateixa, tota al costat del mar.

Els nens amb les bicis i nosaltres a peu paint el dinar.

Després de fer recompte de fanals hem anat a atacar el catxe, que malgrat el que diu el seu creador, no es tan perillós pels nens, almenys per la meva filla que es una mica saltimbanqui!!!.

Catxe

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui

Trobat a les 10:00 d'un matí de dissabte força ventós.

Vaig agafar el nen, ja que la nena i la mare teníen compromisos i ens hem anat a buscar aquest catxe, que si tot s'ha de dir, es del mes facilets que hem fet.

Aquest l'ha trobat el Guillem amb la seva pericia "geocachera".

La veritat es que s'ha fet estranys aixó de baixar del cotxe i trobar el catxe, i a mes a mes, quasi hem aparcat el cotxe a la barrera d'entrada amb les mirades estranyes del personal de seguretat que hi havia. Esperem que mai no tingui cap ensurt cap geocacher.

N70 507

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui