dissabte, 11 de juny del 2011

ES-8 Mountain Treasure (11 de Juny de 2011)

Aquest catxe  és a prop de la zona museística de "La Cova de la Fontmajor" i el naixement del riu Francolí.


En el casc urbà d'una població que destaca pel nombre de museus que té, però alhora és un entorn natural molt proper al monestir de Poblet dins la ruta del Císter.

L'Espluga de Francolí és també una de les entrades a la serra de Prades-Montsant que permet fer excursions per la natura molt boniques. Es pot combinar doncs amb la visita als museus i la ruta cultural del Císter.

Aquest catxe te un simbolisme afegit ja que va ser el primer despres de la llarga malaltia d’un dels membres de l’equip. Ara ja feliçment recuperat hem tornat a la càrrega. Tot sigui dit va caure molt ràpidament.

 

Juny 04-06-2011 21-20-47

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí

Els boscos de Palau, conjunt de boscos situats a Palau, zona sud de Girona. Aquests boscos són un exemple dels petits retalls de bosc Mediterrani que queden escampats pel municipi de Girona.Tot gaudint d'una bona passejada podreu trobar, en aquests paratges, la vegetació típica del clima mediterrani, alzines, pins, roures i vegetació de sota bosc
Avui la nena competia a la Copa Catalunya de Patinatge al pavelló que hi ha al costat del catxe i després del llarg descans per motius de salut no m'he pogut resistir a fer-lo.
 
Aquest catxe ens ha recordat molt al que nosaltres vam amagar a Mas Miarnau de Reus (http://coord.info/GC2Q9VK)
Ens ha agradat molt el camuflatge!!

Juny 11-06-2011 19-40-15