dissabte, 18 de juny del 2011

Ordre en el Caos 3 (18 de Juny de 2011)

Aquesta és la tercera entrega de la sèrie i està dedicada a un element de Reus que, encara que està en desús, ens dóna una idea del passat industrial de la ciutat: les fumeres. N’hi havia moltes i molt característiques: la de la fàbrica Weger al Passeig Mata, la de la antiga fàbrica del gas, la helicoide del molí Sanromà a la boca de la mina, la de la fàbrica de sopes Nicolau del carrer la Mar, les de les sederes…...

Les fumeres es podien veure desde tota la ciutat, n’hi havia tantes que a vegades unes tapaven a les altres. I d’això es tracta aquest enigma…….hem recuperat un mapa de fa uns quants anys de la ciutat i hem pogut posar en un quadrat totes les fumeres que hi havien, i quines es veien desde cada angle de la ciutat. El que passa és que n’hi havia tantes que unes tapaven a les altres.

Per trobar-lo s’ha de resoldre el sudoko que s’hi troba a la web, per lo qual us recomano que seguiu el link de mes avall.

Nosaltres teniem resolt el sudoku desde que es va publicar, pero pel que respecta al "fudoku" aixó era un altre cantar, no sabem si es que no ens aclaravem amb els números o amb que pero es que no es sortiem, sort que un company "geocatxer" ens va ajudar i vaig poder comprobar que teniem les coordenades finals. Finalment en un moment ens hem apropat i logejat.

6856568759_a81a5db188_b

Per veure mes detalls d’aquest catxé prem aqui