diumenge, 21 d’agost del 2011

Priamar Ovest (21 d’Agost de 2011) Savona

Arxiu: Fortalesa priàmar.JPGLa Fortalesa de Priamar de Savona Savona és una imponent estructura amb vistes al centre de la ciutat al port, en el turó del mateix nom, Priamar .

Va ser construïda en 1542 sobre un turó (on ja durant la edat mitjana no era el cor de la ciutat de Savona) projecte de la Olgiati Joan Maria de la llavors República de Gènova quan ell tenia el control de la ciutat després de l'enderrocament de la comuna lliure i necessària per establir punts de defensa contra possibles atacs des del mar. Al segle XVII va ser equipat amb bastions dissenyats per l'enginyer del Rei d'Espanya Domenico Sirena. Al segle XVIII es van construir els palaus de la Comissària i els oficials i la de la Sibil · la. En 1746 es va obrir una bretxa pels melindros granaders a la cortina de l'Àngel. En 1820 es va convertir en un centre penitenciari.

Senyals de vida a l'antiguitat en l'àrea que envolta a la crida fortalesa Priamar es pot deduir de les restes de pre-romana, romài bizantí va sorgir de les excavacions realitzades durant els segles al voltant de la fortalesa i que ara es conserva al Museu Arqueològic de la ciutat.

.. Hem aprofitat la segona escala del nostre Creuer per visitar la fortalesa, la qual ens ha agradat molt,.. i si apart i ha un catxé dons encara més. Despres de donar un tomet per la mateixa finalment l’hem trobada a la part de dalt.

 

Per veure mes detalls d’aquest catxé prem aquí

 

Agost 21-08-2011 11-16-17

West Mediterranean Cruise Caches és una sèrie de 8 catxes col · locats prop de les terminals de creuers pel Mediterrani. Ells estan dedicats a totes les persones (gent de mar i passatgers) que vénen per mar, però en especial a tots els membres de la tripulació que només poden fer els catxes que son accessibles, ràpids i fàcils en el seu poc temps lliure. És clar tots els mariners d'aigua dolça són benvinguts també!

Just quan vam desembarcar ens vam possar a la feina… despres de mirar, girar, pujar i baixar finalment va caure a les nostres mans.

Per veure mes detalls d’aquest catxé prem aqui