diumenge, 7 de setembre del 2008

Miró a Mont-roig (7 de Setembre de 2008)

Setembre 07-09-2008 18-04-29

 

Avui que el dia amenaçava pluja hem anat a Mont-roig a atacar el catxe que s'amagava a prop de l'Ermita en companyia d'uns bons amics, Raquel i Jose i les seves filles Andrea i Natàlia.

En un primer intent hem començat la recerca però hem hagut de deixar-ho ja que ens ha començat a caure a sobre una tempesta d'estiu, pero... que es creu el temps que amb una mica d'aigua ens farà marxar!!!!. Dons no!!!.

Hem aprofitar per dinar a l'aixopluc de la cova natural que hi ha a l'explanada on es deixen els cotxes. Pels nens una aventura, primer excursió i després dinar a una cova, que mes es pot demanar un diumenge??.

Després de dinar, i veient que sortia el solet, em reprès la recerca del tresor. I en un tres i norres l'hem trobat. Aquesta vegada a sigut Jose qui l'ha trobat. Resulta que ens estàvem complicant una mica amb la recerca ja que buscàvem el catxe a un lloc amb "mil forats", i era mes fàcil que tot això... però qui ens treu l'emoció de ficar el dit als forats buscant-lo.

Pel que fa els voltants del catxe molt macos. Recomanem fer uns metres mes i baixar a veure la Cova Foradada i l'Escala del Diable, val la pena!!!, i les formes que han prés les roques dels voltants una meravella.

En definitiva un plaer tant pel Geocaching com pel dia d'excursió que hem fet.

 

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui