diumenge, 27 de novembre del 2011

ROJALS (27 de Novembre de 2011)

Rojals(Tarragona)Rojals –a 12 km de Montblanc– situat a l'extrem nord-est de les Muntanyes de Prades és el poble més alt de la província, a 1.000 m d'alçada. Des de la seva església romànica (s. XIII) veiem la gran panoràmica de la Conca fins als cims del Pirineu. Rodejen el poble boscos de pi roig, alzinars i àrbres caducs. Cingleres i roquers coronen valls amb barrancs i rierols feréstecs: Castellfollit, les Tres Creus, Cogullons, la Pena, la Baridana, Clot del Llop, Motllats, riu Brugent… La zona de Rojals i els Cogullons ha estat habitada des del Neolític. Entre les restes que se'n conserven hi ha un gran nombre de pintures rupestres en pedres a l'aire lliure i coves.

… En aquesta vegada els propietaris del catxé ens han preparat un multi per visitar el poble. Vam gaudir d’allo mes fent-lo, tot i que alguna pista ens va costar mes que unes altres. L'hem fet en dos etapes... primer hem buscats uns quants micros... dinaret a la Socarrimada ... i la resta inclós catxé final, aixó si... HEM ACABAT FARTS DE REMENAR PEDRES!!!!! .. JE JE JE

Novembre 2011-11-27 18-09-50

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí

Es una Ruta de 9 catxés tot resseguint la carretera que va de Montblanc a Rojals.

La carretera que uneix Montblanc i Rojals són 12 quilòmetres de tombs i tomets que fan un xic costosa l'arribada a Rojals, però la carretera en si mateixa ofereix raconets amb encants particulars.
A cada catxé podreu aparcar el cotxe ben aprop i apartats de la via.

Van trobar-los alguns amb mes facilitats que uns altres pero no van ser gaire complicats en definitiva, menys el nº 2, que ho no hi era, o no vam sapiguer trobar-lo..

Carretera de Rojals 1       Carretera de Rojals 3       Carretera de Rojals 4

Carretera de Rojals 5       Carretera de Rojals 6       Carretera de Rojals 7

Carretera de Rojals 8       Carretera de Rojals 9

 

Novembre 2011-11-27 18-04-16
Per veure més detalls d’aquets catxes prem al seu nom