dimarts, 25 de gener del 2011

Ordre en el Caos (25 de Gener de 2011)

image
Aquest es un caché que s’han de desxifrar, fent servir codis antics, dos codis. Consta de dos parts, una vegada resolta la primera, es té la pista definitiva per poder trobar les coordenades finals.
imageimage
Pistes: 1 - grau 33 + AD en 1514    2 – c106
Apa, amb aixó s’ha de resoldre…. complicat? dons una mica, pero amb paciencia es resol.
Vam estar la nit que van publicar el catxé la dona i jo resolent els codis, gracies a una recerca extensa i complexa. Al día seguent a la tarda vam anar la meva filla i jo a la recerca del catxé... li hem dit també al nostre fill mitja... pero ha dit... "no que de nit somio"..
Doncs aixó, ja ens veus entrant al lloc on está amagat 5 minuts abans de que tanquessin, ja només entrar ens diu un empleat ... "suposo que no trigaran gaire, es que tanquem en cinc minuts".. glups... "la primera en la frente"..si sapigué que venim a fer, je je, i ja ens veus quasi corren a la recerca.
Com que les coordenades estan perfectes hem trobat el catxé fàcilment... i vet aquí que sentim la senyal de que estan a punt de tancar, una sirena... dues.... i ja ens veus corrents per sortir d'allà abans de que tanquessin i comentant entre nosaltres entre rialles forçades...."mira que si ens quedem aqui tancats"