Novembre 09-11-2008 15-59-33 (converted)

 

Feia molts anys que volia pujar a aquesta muntanya, he passat moltes vegades per sota d'aquesta Torre, i per fí s'ha complert un somni de jove!!!

L'aproximació s'ens va fer força llarga i "bacheada"... Vam agafar la pista que surt des de Fontcaldes i "tela marinera". Sort que el nostre vehicle es força alt, que si no ens emportem alguna de les moltes pedres que hi havien preparades per fer mal al cotxe.

Al final vam deixar el cotxe tot just al peu de la torre i vam continuar uns 250 m. per la pista fins trobar "el trencall" per on s'havia de començar la pujada, que ara es mes fàcil de trobar ja que hi han posat un pal indicador.

I puja que pujaràs fins la Torre hem arrivat. Es del tot aconsellable els pantalons llargs, ja que el camí es força estret i amb plantes als costat punxegudes, i si no que li diguin als nens, que de tant en quant els hi havíem de pujar a coll per que les herbes no li facin mal a la cara.Novembre 09-11-2008 16-07-48 (converted)

Un cop a dalt la pau que es respira es una passada, només es trenca el silenci de tant en quant quan passa l'AVE. Ens vam trobar que una de les dues senyeres que hi han plantades estaba al terra, potser degut al vendaval dels últims dies... i fent país.... l'hem tornat a posar a puesto.

Aquest a estat el primer tresor que hem descobert des de que vam sapiguer que la Cori estava de nou embarassada, ara està de 3 mesos i tela com pujava la tia!!!!. Molt bé, així m'agrada!!!

El catxe no tenía bossa protectora, sort que almenys l'ultim geocacher el va deixar ben tancat. L'hem protegit i amagat bé perquè no passi fret....

 

Novembre 09-11-2008 16-31-15

 

Per veure mes detalls sobre aquest catxe prem aqui