dimarts, 9 d’agost del 2011

De Muller (09 d’Agost de 2011)

La casa De Muller va ser fundada en 1851 pel Senyor August De Muller i Ruinart de Brimont, procedent d’una coneguda família de vinicultors d’origen alsacià, que van veure en la província de Tarragona el potencial que ja en el seu temps van saber apreciar les colònies gregues instal·lades en Espanya.

A principis de 1996, De Muller SA va traslladar les seves instal·lacions a un nou celler, envoltat de vinyes a la finca “Mas de Valls”, a Reus (Tarragona) una regió  considerada especialment favorable al cultiu de nobles varietats de raïm. Moderns equips d’elaboració, dipòsits d’acer inoxidable, foudres i bocois de roure americà i francès, així com barriques de roure de diferents procedències, formen part dels nostres cellers.

Cellers amb una capacitat de 4 Milions de litres a on s’elaboren els vins de DO Tarragona, procedents de les 150 Hectàrees de vinyes propies, a on es cultives varietats blanques, el Macabeu, Muscat d’Alexandria, Sauvignon Blanc, Garnatxa Blanca i Chardonnay; i varietats de vi negre, com el Merlot, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Garnatxa i Pinot Noir.

…Aquest cache us situa davant de l'entrada del Mas de Valls. S'hi pot arribar en cotxe, atenció amb el trànsit rodat. Val a dir que hem tingut que fer varies recerques en dies diferents a fi de trobar-lo, es un dels contenidors més originals que ens hem trobat…

Agost 09-08-2011 16-47-56

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí