Març 13-03-2011 18-41-58

Les llegendes sobre bruixeria han embolicat, tradicionalment, a la població marinera d’Altafulla, que s'ha impregnat d'un cert misteri, perceptible en el transcórrer per carrers i places.

Fer-se un volt pel nucli medieval de la Vila Closa es converteix en un descobriment constant, entre restes de muralla, torres circulars i portals. La siluetes del Castell i de l'Església combinen amb edificis nobles, arquitectònicament singulars. La màgia dels racons, la bellesa del paisatge, les reminiscències del passat pesquer de Botigues de Mar, en el Passeig Marítim, o la importància dels jaciments de la Vil.la Romana dels Munts, nascuda de la influència de la Tarraco Imperial, constituïxen una bona ocasió per a traslladar-se al passat i recrear-se en l'embruixament que desprèn Altafulla

Durant el segle XVIII van anar construint-se, arrenglerats davant la sorra de la platja, petits magatzems on els pescadors hi desaven els estris de feina i els comerciants hi emmagatzemaven els productes destinats a les colònies.
El barri de les Botigues va sorgir al començament del segle XX, quan aquells antics magatzems es van anar transformant en vivendes i utilitzades com a residències d’estiueig. La major part d’elles s’han anat reconvertint en cases més modernes, però s’ha pogut mantenir l’estructura original que ha donat lloc al modern passeig de les Botigues del Mar.

Entre les cases més antigues cal destacar la Casa de l'Arc, amb la seva característica volta i els seus finestrals de pedra.

Aquest catxé es molt facil de trobar, pero dificil de treure del seu amagatall per la quantitat d’ulls que hi han observan-te, pero, quan portes crios, la feina es mes senzilla.

Març 13-03-2011 18-41-24

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí