dissabte, 23 d’abril del 2011

B de Barcelona #02 (23 d’Abril de 2011)

image

L'Arc del Triomf va ser construït l'any 1888 amb maó vermellós a l'estil mudèjar com a entrada principal de l’Exposició Universal, que va tenir lloc al Parc de la Ciutadella.

El disseny de Josep Vilaseca i Casanovas sobresurt respecte a altres, en particular a l'Arc del Triomf de Paris - pels seus colors vermellosos pel maó empleat, a l'estil mudèjar, estil amb els orígens a l'arquitectura àrab. L'arc està decorat amb estàtues. La part frontal, de Josep Reynés, mostra la ciutat de Barcelona donant la benvinguda als visitants. L'altra part, dissenyada per Josep Llimona, mostra la cerimònia d'entrega de premis.

La corona de l'Arc està adornada amb l'escut d'armes de la ciutat de Barcelona. La resta de províncies espanyoles també apareixen al voltant de la corona i està decorat amb 12 estàtues de dona que simbolitzen la fama.

El vam trobar a les fosques

Hi havia un senyor molt a prop del catxe, bé, a on ens pensàvem que hi era. Després de estar-li fent la "mirada del tigre" durant una estona el senyor em sembla que s'ha espantat i ha pensat... marxo d'aquí que aquest a aquestes hores no hem portaran res de bo... je je je... ho hem aconseguit.. via lliure per recercar...

Peró.... on ens pensàvem que hi havia de ser no hi era.. però no estàvem a temps de dir-li al senyor que tornés... je je je... després d'una nova exploració del terreny hem suposat on devia ser... i efectivament.. allà hi estava

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí