dissabte, 23 d’abril del 2011

Palau de la Música Catalana (23 d’Abril de 2011)

image

Construït entre 1905 i 1908 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner com a seu de l’Orfeó Català amb fons procedents de subscripció popular, el Palau de la Música Catalana constitueix un patrimoni simbòlic i sentimental de tot un poble que s’identifica amb la seva història.

La seva sala de concerts −una de les més singulars del món− ha estat durant cent anys l’escenari privilegiat de la vida concertística, nacional i internacional de la ciutat de Barcelona. Una perla arquitectònica del Modernisme català que ha esdevingut, amb el pas de les dècades, un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya i que és, actualment, la única sala de concerts modernista patrimoni de la Humanitat per la UNESCO (4 de desembre de 1997).

Les darreres dècades, el Palau de la Música Catalana ha viscut la renovació i consolidació de l’Orfeó Català, la creació del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (1990) i de l’Escola Coral de l’Orfeó Català (1999), i la remodelació i ampliació de l’edifici modernista per l’arquitecte Oscar Tusquets amb l’auditori del Petit Palau i la nova Plaça del Palau.

El nostre últim catxe del dia de Sant Jordi. Hem anat força tard, a la nit, i ens ha deixat amb la boca oberta el Palau il·luminat.  ES IMPRESSIONANT

Aquest l'ha trobat el nen... que desprès d'uns minuts de recerca a dit... aqui aqui!!! tot emocionat


 

Per veure més detalls d’aquest catxé prem aquí